Рекорден брой от 139 проекта участват в надпреварата тази година 

...
Рекорден брой от 139 проекта участват в надпреварата тази година 
Коментари Харесай

Стартира гласуването на публиката в конкурса „Сайт на годината“

Рекорден брой от 139 плана вземат участие в конкуренцията тази година

 
-->
На 10 октомври завърши регистрацията в влиятелния уеб конкурс “ ”. Тази година той се отличава с рекорден брой участници, осведомят уредниците от Фондация за интензивно развиване на уеб. Общо 139 плана се състезават в конкуренцията, като най-голяма е конкуренцията в категориите Корпоративен уебсайт и Сайт на startup или дребна компания.

От през днешния ден (12 октомври) стартира работата на журито, както и гласуването на публиката, която ще има опция да излъчи своите любимци в обособените категории. За пръв път тази година спечелилите в категориите Мобилно приложение, Личен блог, Онлайн игра и Подкаст ще зависят само от гласовете на публиката, декларирани до 3 ноември, в това число.

“Насърчаваме всички участници в състезанието Сайт на годината 2022 да ангажират своите екипи, другари, почитатели и почитатели в обществените мрежи да се включат в гласуването на публиката за техния план. Благодарим ви за присъединяване и откровено желаем триумф на всички ”  – показва Жюстин Томс, основател на състезанието „ Сайт на година “.

Всички сполучливо регистрирани за присъединяване в състезанието уеб сайтове и планове ще преминат през следните стадии на оценяване – обявление на обязаност, лъчение на номинации и лъчение на спечелили. Тази година критериите за оценка са фокусирани върху дизайна, метода на програмиране, маркетинга, както и регулаторното сходство на състезаващите се планове.

Как се показват уеб страниците в посочените четири посоки ще дефинират както одобрените специалисти по програмиране, уеб дизайн и цифров маркетинг, които обичайно вземат участие в комисията на състезанието, по този начин и представителите на младежкото жури, в което влизат младежи с капацитет и благоприятни условия, интензивно ангажирани с тематиките за качественото онлайн наличие.

Сред новостите в тазгодишната конкуренция е Специалната премия за дами в уеб. За нея могат да се борят планове, които се управляват от дами или имат главен разработчик жена. “Ако в екипа си имате водач жена – дизайнер, програмист, началник на план, главен мотор, маркетинг – апелирам, влезте в системата за регистрации и отбележете това за своя план. Всички планове ще се правят оценка еднообразно, само че този, с лидер-жена в него, получил най-вече точки от оценяването на журито, ще завоюва тази специфична премия ” – изяснява Жюстин Томс.

Победителите ще получат влиятелното отличие „ Сайт на годината “ за съответната категория, неповторима статуетка и грамота. Официалната гала по награждаване ще се организира на 8 ноември от 19 ч. в Сити Стейдж.

Повече информация за състезанието „ Сайт на годината “ 2022 е достъпна .
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР